Tuesday, September 30, 2014

[Tutorial] shawl gaya pilihan ilyamel 1

Giteww. Haha. Ok, aku nak share satu tutorial simple cara pakai shawl yang aku dapat hasil pencarian kat tenet ni..

Aku suka sebab dapat cover sikit part lengan aku yang comel ittew :p

Dan yang paling penting, senang aku paham. Most tutorial, dia punya belit2 buat aku lagi pening memahaminya, apatah lagi nak ikut. Haha.

So here you go





Taktau la betol ke tak cara aku..asalkan jadi..hewhew. Ok, comel tak kak ton??

>_~

Yellow mustard

Assalamualaikum..

Vahh. Lamanya tak hapdate blog! Sejak aku ada instagram, memang blog di 'anak tiri' kan. Tayah la tabur janji manis lagi nak hapdate lebih kerap. Huahaha.

Ni taktau ape mimpi, rase nak update lah.

Last sunday ada kenduri kat kampung..aku dan muna pakai baju sedondon. Tu jer nak citer sebenarnya. Hehe.

Layan gambar je la ek!











Gambar rupa sebenar muna dalili



Taraaa. Mesti ada dua paci kemana2 dia pegi. Aduiyaiii

Both outfit is from #byilyamel

Ecewahh :p
My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...