Wednesday, February 29, 2012

it's just a little crush

Teringat pulak kat bait-bait lagu ni time sekolah dulu..yang jennifer paige nyanyi tu..sampai sekarang pun aku rasa lagu ni masih relevan..


It's just a little crush (crush),Not like I faint every time we touch,It's just some little thing (crush),Not like everything I do depends on you  

(all pics from google image) 




la la la la~ 
hehe..i always have a thing for guys yang ala rockstars, yang rambutnya panjang, yang mukanya emo-emo sikit, kurus tinggi, dan indie scene...lepas drama lie to me aku try tengok drama 'Marry me, Mary' pulak pastu jatuh cinta dengan drama ni. macam dekat di hati gitew..huhu..cepat jugak la habis dari satu episod ke satu episod..apa yang aku suka ofcos jalan cerita dia, dan the vibe kot..aku wish ada mini library dalam bedroom macam mae-ri. 


eh tak tau ke aku ni suka membaca? he.he.

dan, aku suka watak Moo Kyul dalam drama ni. rasa macam ada crush pun ada. hehe..weird..papaluna pun tau. sebab kadang2 dia pun layankan je tengok skali..tapi mestilah penerimaan dia lain, aku lain..sebab aku duk sibuk tengok si moo kyul ni..









it's just a little, little crush ;)


Monday, February 20, 2012

three


sedar x sedar dah 3 tahun aku dapat title puan. at first masa keje dulu ada rasa janggal jugak bila dipanggil dengan nama puan. tapi sekarang rasanya dah biasa. macam aku menulis ni jugak..dulu biasa tulis dalam english tapi rasa mcm nak biasakan menulis dalam bahasa ibunda pulak.

ok balik pada topik. kek ni kawan kitorang yang buat. well, dia memang pro dan orang kata kek ni sedap. aku kata? hmm...hehe aku tak dapat nak kata apa sebab aku sebenarnya tak suka cheesecake. tu la, siapa yang tak suka cheesecake? nak buat camne..memang takleh masuk lansung dengan tekak ni..hehe




mula-mula sebenarnya aku mintak dia buatkan a simple oreo cake tapi dapat oreo cheesecake pula. seronok jugak bila orang buat sesuatu tu macam bersungguh2 walaupun aku bagi short notice. takpelah aku suka tengok walaupun tak makan. lain kali mintak kek coklat je sebab bila pasal kek aku rasa aku suka coklat je. ha, lagi satu, siapa yang makan oreo, buang cream kat tengah tu, tak kisah la cream tu putih ke coklat. well, aku le tue! hehe. tapi oreo mcflurry sedap eh.

jadi, ada apa dengan ulang tahun ni semua? pernah dengar tak quote ni

"love is not a matter of counting the years, it's about making the years count" - Smith, Wolfman Jack

but still, aku harap dapat sambut banyak lagi ulang tahun yang mendatang. insyaAllah..
My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...