Sunday, June 7, 2015

persediaan

assalamualaikum...

3 minggu lagi tinggal tempoh aku bekerja sebelum aku ambik cuti bersalin awal 3 minggu. masa tu aku 36w camtu.

haihh..perasaan aku? mestilah nervesss. tapi dalam nerves tu aku lebih bersedia la kalau nak dibandingkan dulu. dulu gamble je sebab aku malas nak fikir. sekarang baru sedar takleh la nak gamble dalam hal bersalin ni. sekurang2nya ambik tau teknik.

huh ok malas nak bebel panjang. just nak share ubat masa berpantang kali ni macam dulu jugak. ubat kampung, cuma aku beli dengan orang lain..nak cuba..nanti lepas aku habis pantang aku share lagi kalau rajin. hihi



sekian tq for reading :)

Thursday, June 4, 2015

zikir syahdu

assalamualaikum..

aku belum lupa yang aku ada blog...just tak ingat je. heheheh

ok terlalu banyak yang aku nak ceritakan kat blog ni tapi biarlah kali ni aku cerita pasal zikir syahdu ni je dulu.

aku n papamuna suka muzik, suka dengar lagu. masa muda remaja dulu memang banyaklah koleksi cd tp takde satu pun yg berunsur keagamaan. maybe satu dua lagu je yang mengingatkan kitorg pada Yang Maha Esa.

now umur dah meningkat, dah ada anak, dah mula cari cd2 lagu keagamaan dan zikir. papamuna beli cd ni, terus aku jatuh cinta~



tenang hati dengar. nama pun zikir syahdu kan. yang bestnya, dia kompilasi zikir2..cuba lah korang dengar sendiri..
My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...