Tuesday, December 31, 2013

Taking things for granted



Salam...terharu baca blog miss felixia.yeap yang aku dapat link dia dari beautiful.nara. Tanpa sedar, mengalir air mata aku..huhu airmata seposen la katakan.

Sebelum ni aku pernah ceritakan kat seorang kawan baik aku ni (dalam fb chat)..yang aku sekarang dah jadi terbiasa bertudung. Sebelum ni aku 'free hair' je. Kalau pakai tudung pun on off. Tapi semakin lama aku jadi tak selesa kalau tak pakai tudung..lagi2 dengan status isteri kepada seseorang, aku jadi tak suka kalau ada lelaki pandang2 atau tengok aku tanpa tudung kepala.

Tapi of course berhijab is more than that. Covering up, untuk melindungi diri sendiri, Lillahi Taala. Yang penting niat tu. dan mestilah kena dengan cara yang betul kan.

Aku ambik sikit ayat dari blog dia "...and I looked at myself, and I feel liberated...I feel so happy and protected...I feel safe... ...and it almost made me cry when I looked into the mirror with that very blue little hijab. I feel special, and deserving. And then during Hari Raya this year, I was modeling for a Muslimah boutique fashion show...and I was so happy to be able to cover up myself and put on the hijab again... Then secretly I realized...that I actually longed for it."

tersentuh aku baca. sedangkan aku kadang2 abaikan keindahan berhijab tu sendiri..aku harap sangat aku dapat kekuatan untuk istiqomah dalam berhijab. sebab unlike her, aku memang dilahirkan seorang muslim, dapat pendidikan agama, dikelilingi dengan muslimah yang baik2..alhamdulillah..

'the things you take for granted, someone is praying for. be thankful.'

Monday, December 30, 2013

akhirnya....daiso sampai kuching :)

Daiso...macam tau2 je aku dah lama idamkan daiso sampai kuching. ni semua sejak join group GBSB la ni..hehe...yeayy~alhamdulillah. aku memang suka barang2 dari jepun...dari mana2 pun kalau cute dan smart , mesti aku sawan tengok..hihi bahaya tuh.

last saturday aku ajak papamuna pegi boulevard, nak belikan kain nak wat baju untuk little yaya ;) dah lama plan nak pegi sebab daiso pun baru launch kat situ..aku rasa nak borong satu kedai okeh..especially bahagian jahitan2 nih...selain barang mainan muna ada laa aku beli kain felt, covered button punye tools, beg comei dengan sewing kit ni..all for rm5 each!

image googled

iamge googled

comeiiii kan? aku punya yang light blue tu..dah la bila tutup dia nampak macam compact powder...boleh la bawak ke mana2 saja aku pegi...

masa muda remaja dulu aku suka pegi niko niko doh...kat jusco mid valley..tengok ring file pon aku dah happy. kisahnya, aku beli ring file yang boleh refill dengan kertas B5..dari sekolah, sampai matriks sampai uni sampai dah jadi mak orang ni aku still simpan file tuh..bukan 1 tapi 3 bijik..hehe..

aku kalau sayang barang tu, aku akan pakai lama2, dan one thing, sebenarnya aku tak suka orang lain sentuh~ huh mengada ;P

gambar masa tengah pakai kat uni, nama tuh papamuna buatkan..tapi aku dah buang sticker nama ni..hehe

pastu aku perasan kat tepi e-mart matang ada satu kedai ni pun jual barang2 dari jepun. teruja aku masuk kedai tu..sempat jugak beli macam2 aku pun dah tak ingat apa bendanya..tapi sebab macam jauh je matang dengan samarahan, so aku selalu tak berkesempatan nak pegi..

mana2 aku pegi kalau aku jumpa barang super cute n super murah aku akan grab...

cute kannn...yang pen tu bleh tutup jadi pendek macam capsule. 

ni aku taktau nak buat apa...bisnes card?? hahah

30sen je wehh
banyak lagi yang aku tak ambik gambar. ntah pape je kan. memang berjam2 aku boleh tahan dok belek satu2 barang sampai lebam. nasiblaa ada kids zone, dapat tinggalkan muna n papanya lepak santai sambil aku belek2 barang satu persatu.

muna happy sangat bermain...kata papamuna
btw, daiso kat boulevard ni 2 tingkat sebenarnya...tapi tak sempat pulak aku nak naik atas..ade satu cerita tak best sebelum kitorang sampai. huhu nanti aku citer kat next entry..kbai ;)

Sunday, December 29, 2013

emo tapi happy hari ini

ntahla. aku emooo sangat sebab tak dapat attend wedding nadia..nadia ni bff ku kat sekolah dulu, along with nazliza..kitorang punya group name N2M.. haha lame kan? (sorryyy naz)..

tapi aku happy sangat sebab nadia dah kawin..sempat aku kacau dia kat whatsapp malam tadi tanya pasal malam pertama dia...(hahaha..ofcos aku main2, sengal lah korang :P ) hari ni dia sanding, semalam dia akad nikah..memang mata aku dah berair dah. rindu sangat. boooo~

masa nikah hari sabtu

ni bersanding tengah hari tadi
cantiknyaa nadia...aku tak saboo nak tunggu dia dapat baby..hehe..dapat join the club. so next time aku plak guna ayat "so mak2" macam yang dia cakap kat aku..heheh..

naz kawin next year...weee \(^_^)/ pastu naz pulak dapat baby..

pastu muna pulak dapat adik...ehhhhh? haha

im waiting for more pictures...nanti aku upload lagi...for memories' sake..

Wednesday, December 25, 2013

Colour block



Hai..hari ni krismas, tak ada program la hari ni..still hujan on off. So nak keluar pun macam malas..best lagi duduk umah. Btw dlm gambar ni kitorang pegi hari ahad yang lepas. Jalan2 dekat2 je.

Tak suka ok keluar time cuti hujung minggu atau public holiday. Payah cari parking. Crowded. Orang berpusu2 je.
Oh nak cakap gak, muna punya outfit macam colour blocking je..haha. Gaun tu abng kamal dia bagi, sweater tu aku jait, selipar baby gap.

Aku tengah pilih2 baju muna, muna boleh merengek. So smbr je sweater takut sejuk n sambar selipar..huhu..kuning pulak tu. Haha.

Sakit mata aku tengok. Huhu. Ape2 jelah. Selamat bercuti korang!

Tuesday, December 24, 2013

Hiatus

Assalamualaikum. It's been a while since my previous en3. I really dont know how to get myself back on track. Back to updating about my boring life. One boring day after another..Haha. But i'll try... I believe this is only temporary.

Hahaha. Hilang sekejap terus tersasul. Nanti la kita borak lagi k. Hari tu konon nya en3 warming up. Last2 kelaut. Tepon baru format. Kemalasan nak install mcm2. So terbantut je nak update blog. Flash camera pun dah tercabut. Angkara sape lagi kalau bukan muna.. Sekarang ni hujan memanjang. Risau kalau banjir. Erk jangan lah masin mulut aku.

Friday, December 6, 2013

push and pull

nak update pasal my little precious jap..lately ni muna kadang2 kalau aku mintak kiss, dia taknak layan..tak macam dulu..mesti dia kiss pipi aku...tapiii kalau dia tengah bermain, even beramai-ramai dengan kazen2 dia, kalau aku angkat kaki sikit, SIKIT je pun, terus dia menggelabah pegang kaki aku sambil merengek macam takut aku nak lari je..haha...



ni newsletter untuk 14 months week 2 kot. patutlaaa dia macam tu ek..kadang2 needy sangat, kadang2 dia ignore je aku.. nasib baik mak tak sentap wahai anak~ 

baru tadi check email dapat newsletter lagi. untuk 14 months week 3.. seronok. sebab ada kaitan dengan muna..



sebelum ni aku ada cerita pasal perkataan2 yang muna dah pandai sebut kat sini dan dia dah mula pandai guna certain perkataan kat sini

senarai perkataan yang dia selalu sebut dan tau bila nak sebut:

  • omok : taknak..(masa menyusu atau lain2)
  • udah : sudah...(bila tengah mandi selalunya)
  • aman : nyaman.. (masa tengah makan)
  • tutu : susu (masa haus)
  • oboh : jangan (masa tengah main)
  • topi apak : topi bapak (sambil mengendong songkong bapaknya kesana sini)
  • kipas :kipas..(sambil tunjuk kipas)
  • ball: bola (sambil main bola mainan tu)
  • peyut : perut (sambil angkat baju tepuk2 perut)
  • kaki: kaki (sambil pegang kaki sendiri atau kaki orang)
  • idung : hidung (sambil picit2 hidung aku)
  • muyut : mulut (sambil cucuk2 mulut aku)
  • epoon : telefon (sambil main2 handphone aku)
  • acut : kasut (sambil tunjuk2 kasut)
  • adik: adik (sambil tunjuk patung baby yang dia selalu bawak mandi)
  • ingaa : telinga (sambil tunjuk telinga)
  • perss : diaper (sambil tunjuk diaper dia)
  • otoo: motorsikal (sambil tunjuk motorsikal lalu lalang)
  • nenen: nenen (sambil tunjuk...err takpelah)


dan lain2...contohnya nama orang..tak ingat lah aku..apa lagi ek..yang pasti dia dah recognize benda2 di sekeliling..alhamdulillah, muna early talker..cuma aku harap sangat dia tak over..hehe..

dan sekarang dia mula nak memahami konsep..geli hati jugak aku tengok gelagat dia ni...dia penah nampak aku mekap, aku pakai eyeshadow , bekas palette tu agak besar, pastu dia pon nak pakai gak..dia sapu kat pipi



yang lucunya...baru2 ni dia jumpa satu notebook aku ni: 


mula2 aku tak paham sangat kenapa dia duk sapu2 jari dia atas notebook tu pastu palit kat pipi...berulang2...barulah aku ingat...rupanya dia fikir tu mekap aku jugak..haha kiutnyaaa

pastu ada satu insiden tu, dia duk main2 botol susu dia sambil cakap susu labek, susu labek berulang3..labek tu adik ipar aku, muna panggil dia usu labek, dia duk merenung botol susu sambil cakap 'susu labek'..rupanya dia fikir usu dengan susu tu benda yang sama, sebab bunyinya sama...haha

nak share gak satu video ni, dari bulan lepas aku nak share sebenarnya...sory quality teruk dan abaikan kaki aku k...


video


muna ni suka sangat buat sesuatu tu, macam dalam dunia sendiri je...toddler memang macam ni kot kan..dia akan habiskan apa yang dia mulakan..tekun je dia duk kutip manik2 tu..

btw, masa ni dia duk main kat 'playroom' dia yang baru siap..aku belum share lagi ek..hehe..next time la aku story pasal so-called playroom tu..till then, have a nice day!

Thursday, December 5, 2013

[Petua] bawang putih dan ikan goreng

hai korang..ini namanya entry warming up. cerita pasal ikan pon jadi la. aku nak kongsi petua menggoreng ikan supaya tidak melekat pada kuali...ya... kalau taknak melekat guna lah nonstick pan...kan..tapi petua ni pun boleh guna untuk menyedapkan lagi ikan goreng korang tu..percayalah~ 

gambar tak boleh blah, hangus ikan kau senah~
ni aku khaskan untuk member2 seperjuangan yang cukup urban untuk tidak tau petua ni...credit goes to calon adik ipar (calon jer belum bakal lagi, sebab ada ramai...hahaha) yang bertandang ke rumah dan sambil dia tolong masak, sempat aku ceduk ilmu ni dari dia.

ok let's jom

step 1 : ambik bawang putih seulas, buang kulitnya. ketuk2 manja..sampai pecah sikit
step 2 : panaskan minyak dalam kuali..dah panas campakkan bawang putih tadi..perlahan2 ya!
step 3 : biarkan bawang stay dalam kuali dan gorenglah ikan seperti biasa
step 4 : siap~ ikan yang digoreng tak melekat dan rasa lebih sedap..
step 5 : bawang putih tadi dah hangus pun, sila buang ye, jangan dimakan pulak ;p

************************************ 

cerita pasal ikan...ini yang berlaku tengah hari tadi

okeh...aku makin confuse sekarang. 
rupanya, aku patut confuse antara tongkol dengan tenggiri, 
bukan tongkol dengan sardin...
sebab sardin jauh beza okeh. 
ni my mil la ni duk sebut sardin besar, sardin besar 
aku terikut pulak..tenggiri la kot
haha salahkan orang pulak.
aku dah edit status aku tu kepada 'tongkol atau tenggiri'
this is sooo embarrassing. 

ini tongkol. (image googled)

ini tenggiri (image googled)

dan this, my friend, is sardine..(image googled)

kalau nak senang boleh tengok part ekor..jauh beza
lepas ni tak payah nak jadi bimbo pegi pasar
pastu tanya "bang ni ikan ape?"


graduan sains akuatik katenyer......
looong sigh. everyday is a learning process.

Wednesday, November 27, 2013

3rd GA pearl by Moon


(klik gambar untuk ke entry giveaway Moon)

assalamualaikum..
aku kembali dengan entry giveaway (GA)...hehe..
macam best je GA kali ni. pasal pearls. aku suka kot pearls. 
dan untuk sertai GA ni, kita hanya perlu describe antara warna putih, peach dan hitam 
yang mana paling menggambarkan diri kita. 
sebelum tu....
jangan lupa tau like page jari bulan shop kat FB..iols dah..hehe
mudah kan???
jomlah join sekali..mana tau korang antara yang bertuah..

***********************

.: Bismillahirrahmanirrahim :.

my colour is  PEACH ~

eh bukan hitam ke? 
sebenarnya, hitam tu antara banyak2 kaler feveret aku, 
tapi aku rasa peach lebih sesuai untuk menggambarkan diri aku
pada aku, peach ni...kaler dia lembut. lebih2 lagi kalau pastel peach..pehh cantik nyer~
makeup pun aku suka warna peach, especially blusher
compact powder aku pun nama dia peach glow..(silky girl jek)
bertukar2 compact powder tapi still peach glow jugak yang betul2 blend dengan kulit aku ni
walaupun aku tak berapa nak putih...hehe
tapi aku suka sangat..serasi...

gambar tahun 2010. ambik gambar sebab nak tunjuk hasil mekap dalam kereta yang bergerak..hehe..abaikan pipi iteww


nak kata aku ni lembut, tak jugak...
ok lansung tak.
tapi boleh kata aku sukakan sesuatu yang bersifat lembut..taknak kasar2..
eh aku bukan cakap pasal permukaan lembut atau kasar..
tapi lebih kepada deria rasa aku yang mengada2 ni..haha
contohnya aku tak suka kalau orang marah2 aku..alololo anje tau
kalau nak marah aku, kena lembut2..dengan berhemah gituu
jangan meninggikan suara..aku tak suka...
tengok betapa "lembut" nya aku...hahaha
*tak boleh blah*

lagi satu, aku tak suka pening2 kan kepala...dwell dalam masalah hidup ni
bak kata orang putih, life's a peach!
bukanlah aku ni optimistik sangat..
tapi aku tak berapa suka dengan negative vibe...
walaupun hidup aku agak kucar kacir, aku tak suka nak merungut
dan tak suka nak dengar rungutan yang berpanjangan..huhu
so kalau sape2 suka moody dan suka merungut...tolong main jauh2 sikit boleh..
wahhhhh jujur sangat dah ni.

aku sukakan sesuatu yang simple,
walaupun kadang2 aku agak complicated
oklah..
sebelum aku bawak korang melencong lebih jauh
cukuplah tu..sambung bebel lain kali.
jom cuci mata jap

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

pic googled
cute baby pakai dress kaler peach, dengan pearls sebagai pelengkap gaya...homaiiii...

good luck korang yang join
yang belum tu..masih sempat lagi kalau nak join tau, sampai 30 november ni..
aku enjoy pulak buat entry ni

thanks 4 reading (",)

Monday, November 25, 2013

[D.I.Y] mengasah gunting fabrik

hai korang. tetiba aku up entry diy pulak..aku rasa benda ni penting, that's why aku nak share dengan korang semua...hehe. 

gunting fabrik yang aku guna sekarang, aku rasa aku beli masa tahun 2010. sampailah sekarang, cuma ada satu. boss aku beli gunting harga rm200. sesuailah dengan keperluan dia kan. huhu..untuk aku yang small scale ni aku guna yang rm9 jek. tapi alhamdulillah, dah banyak sangat berjasa.

sekitar minggu lepas, gunting aku buat hal, dah jadi tumpul pulak...pastu tetiba aku teringat kat satu tips ni..dia kata asah je gunting tu kat botol kaca...uiks..macam tak meyakinkan je.. tapi takpe, aku simpan je dalam kotak ingatan aku ni..hehe.

pic googled

sampailah hari ni, terus rasa nak mintak tolong papamuna asahkan guna botol kicap..walaupun rasa macam bodoh je..tapi ia berhasil! rasa macam guna gunting baru..kira boleh kata tried and tested la...hehe.selain botol kaca, dari pembacaan aku, boleh jugak guna jarum, screwdriver ke..kertas pasir (kerat2 dia) dan lain2 antara yang simple caranya. boleh gugel sendiri eh.

kalau tak dah ke tong sampah la gunting tu, beli baru habis cerita. nasib baik ada tips berguna ni. jimat duit den  ;)

Saturday, November 23, 2013

mommycha 1st giveaway

assalamualaikum.
nak jugakkk join GA mommycha
sebelum ni asyik terlepas je GA mommies yang lain..
bz kemain..haha..
cut the story short, jom click ramai2..ewah 


inilah penganjur GA ni. meet mommycha, ber 'sweet moment' dengan mikhail yang comey

 .: bismillahirrahmanirrahim :.

ramai dah join..gambar diorang menarik belaka lah..
still nak join? haha takper cuba nasib je
belek punya belek...aku pilih gambar ni


ini gambar candid masa majlis doa selamat muna
masa ni umur dia 5 bulan
aku pun tak perasan bila orang ambik gambar ni
aku duk sibuk bercakap dengan muna
macamlah muna paham kannn (^_^)
muna pun buat2 paham je laa..sian kat mama
tengok dahi anak beranak ni putih je lepas sesi tepung tawar
masa ni..macam tak sedar orang ramai di sekeliling
mama n muna dalam dunia sendiri
inilah mama & muna's moment yang sweet 

thanks 4 reading!
kbye ;)

Wednesday, November 20, 2013

my patience tank

phew~ 2 hari yang lepas memang penuh dengan cabaran. memang menguji kesabaran aku yang tak berapa nak ada ni..huhu..

gotta refuel my patience tank...

aku betul2 risau kan muna. dia taknak makan, taknak menyusu, taknak berenggang...yang dia tau nangis jee. muna jarang macam ni..dalam umur dia setahun dua bulan ni..kali ni dia buat aku betul2 risau. masa tengah dukung dia semalam, aku dukung sebelah tangan je masa tu..dia boleh terlentok kebelakang, sebab dah ngantuk sangatt. nasib baik aku cepat..

lepas dah tidokan dia, tak sampai 15 minit aku rasa dia meraung lagi..sampai aku suruh paknek dia panggil orang kampung yang pandai handle benda2 macam ni..aku memang tak pikir yang bukan2. tapi i'll do anything to make her feel better, berhenti menangis. sebab aku tak dapat tido. dan aku letih. lepas menjahit malam pulak tu. bila aku nak tido, muna pulak nangis, sampai ke pagi. semalam muna tido siang pun dia boleh mengigau dan mengamuk..

aku bersyukur sangat benda ni tak jadi masa dia still kecik..aku memang tak tau nak handle macam mana..nasib baik jugak aku masih tinggal dengan orang tua papamuna. orang kata kalau baby/ toddler demam ni, dia nak cari kepandaian. tapi muna dapat kaki tak demam pun. macam dah lama jugak dia tak demam..

aku rasa dia dah pandai luahkan perasaan sikit2. dah pandai sebut benda betul2..sebelum ni dia ikut je..yang paling obvious ialah "omok" iaitu sik mauk atau tak nak..sebelum ni dia dok sebut2 gak tapi sekarang dia dah tau bila nak guna perkataan tu.

satu lagi ialah "nyaman"..bila tengah makan, kalau sedap dia akan cakap "amannn"..dan selain tu dia akan pegang kaki sape2 dan cakap "khakhi"..ada lagi beberapa word lain tapi dia jarang sebut.

OMOK! sikit2 omok..sekali dengan adengan menepis. diva sangat kan. tapi alahai comey je suara kecik tu sebut..selalu aku cubit pipi dia..hehe

adakah itu first word dia?? sebelum ni dia 2 bulan lebih, dia pernah cakap bahasa korea. tengok video kat sini.. pastu masa 6 bulan lebih, dia sebut "mama" <3

Sunday, November 17, 2013

baby diva demam

hi korang..lama gak aku bertapa ek...haha..well nak buat camne kan...aku memang betul2 busy..sampai aku terpaksa tolak beberapa tempahan..tak boleh tamak weh..hehe..itu pun sekarang aku tengah bertungkus lumus siapkan tempahan yang dah lama sangat..ke aku buat keje slow? haha

tambahan pulak, baby diva demam...muna lah sape lagi..huhu..masa besday aku yang lepas 14 nov, merengek je keje dia..paknek dia kata, muna kalau nangis mana nak sikit...sampai nak terkeluar anak tekak, susah pujuk woo. yang aku perasan dia tak suka dipaksa. kalau dia kata taknak, means taknak. contohnya kalau nak suruh tido atau menyusu..kalau paksa, cari nahas laa kau. 

dia start demam semalam, 16 nov..tapi dalam demam2 agak sporting la jugak. bangun pun lewat, bangun2 je mama ajak bergambar..hehe

layan mama berwebcam...dah lama tak buat, kan sayang? hehe

muna cepat tiru perbuatan orang sekarang...semua benda yang kita sebut, dia dok ulang2...apa yang kita buat pun dia tiru..

video

sempat gak main cak2 dalam demam2..maknya pulak? tengah lipat kain ni haa..thanks for reading- ok got to go!

Sunday, November 10, 2013

regatta samarahan 2013

assalamualaikum....ni nak citer sket pasal regatta..

last time aku pegi masa 2011..masa tu blog aku ntah kemana..aku ntah kemana..so aku belum story lagi pasal regatta ni..masa tuh muna belum ada lagi...nak kate dalam proses pun belum lagi..haha..makanya..walaupun tanah agak basah2 moist ala choc moist cake, gigih jugak aku duk merayap sana sini, nak ambik gambar..hehe..cekidautt : 



video










ole2 cencaluk~ tahun ni tak ingat pulak nak beli
ni team bapak mertua aku ni..
jauh ni sebenarnya...aku duk zoom2..hehe
regatta atau lumba perahu ni memang bukan asing lagi untuk family papamuna..especially bapak mertua aku. kalau ada regatta, ada lah dia..tapi dia dah tak jadi pendayung tu la...dia jadi orang penting..sebelum nak dekat2 regatta diorang selalu meeting malam2..ada persatuan aku rasa...slalu jugak dengar pasal zaman kegemilangan dia...

one more thing, my fil ni pandai buat perahu.. ada gak orang cari dia suruh buat perahu...berseni jugak tangan paknek muna ni..halus kerja tangan dia..









*********************


ok, itu dulu.............perbezaan dulu dengan sekarang...kamera aku dah arwah dah...dan..semalam aku bawak muna pegi sekali~ tapi paham2 je la kan, bawak budak ni mane dapat nak pegi awal..so kitorang terlepas nak tengok perasmian majlis dan race belah pagi..



pantang tengok orang minum air pakai straw mesti dia nak gak

tak bleh blah betul anak dara aku ni kann... dia sendiri sambar straw tu tau..geram je aku tengok..haha

ni tengah layan keropok leko..baru reti duk diam sikit

baa cakk!

mata dah kuyu...mama n papa curi masa tido dia...huhu

papamuna cuba pujuk muna suh duk dalam stroller

takde maknenya dia nak...tengok kat belakang tu...banyak orang berjual macam2..kereta n perabot pun ada

pasrah je muna duk dalam stroller bila menyusu..mama mmg tak bawak tikar...last minute plan lah..ampunnn


jumpa abang a.p, bff papamuna ni..berniaga air..dia ada kantin kat smk bako 

teringat pulak pasar malam kat kl..kat sini takde pasar malam...pasar minggu jek..tu pun jauh di kuching

ntah apa dibincangkan...

ni jiran kitorang...part time jer nih..bagus eh.. ramai minat berniaga

yang ni pun kawan papamuna punya biz..bini tetiba baik hati nak belikan jersey kat laki..murah jek pon
tahun 2007 ada lah menang tempat ketiga...tahun ni? tak menang...huhu 
lelaju aku update ni..semangat. hehe..cuaca semalam sangat baik...tak panas...tak hujan...ada sikit je bahang2 panas..biasa ar, tengah hari kan. tapi mood muna tak ikut cuaca lah pulak...sian dia..nak tido tapi tak dapat..lepas 2-3 kali race, makan2 minum2 jalan2...kitorang pun balik..sampai rumah pukul 1:30pm...terus aku mandikan muna dan sama2 tido...-the end-
My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...