Saturday, November 23, 2013

mommycha 1st giveaway

assalamualaikum.
nak jugakkk join GA mommycha
sebelum ni asyik terlepas je GA mommies yang lain..
bz kemain..haha..
cut the story short, jom click ramai2..ewah 


inilah penganjur GA ni. meet mommycha, ber 'sweet moment' dengan mikhail yang comey

 .: bismillahirrahmanirrahim :.

ramai dah join..gambar diorang menarik belaka lah..
still nak join? haha takper cuba nasib je
belek punya belek...aku pilih gambar ni


ini gambar candid masa majlis doa selamat muna
masa ni umur dia 5 bulan
aku pun tak perasan bila orang ambik gambar ni
aku duk sibuk bercakap dengan muna
macamlah muna paham kannn (^_^)
muna pun buat2 paham je laa..sian kat mama
tengok dahi anak beranak ni putih je lepas sesi tepung tawar
masa ni..macam tak sedar orang ramai di sekeliling
mama n muna dalam dunia sendiri
inilah mama & muna's moment yang sweet 

thanks 4 reading!
kbye ;)

4 comments:

  1. suwitnyaaaa...comel jee.. :)

    ReplyDelete
  2. All the best IIya.. semoga dpt menang hadiah best tu nnt ;))

    ReplyDelete
  3. sweet sangat! muna cam paham je mama die bebel..haha

    ReplyDelete
  4. hi dear lovely mom!
    comelnye gambo ni :)
    tq sebab join tau.
    mommycha terharu sgt u ols sudi join :)

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...