Wednesday, October 28, 2015

Hidup Segan Mati Tak Mahu

Assalamualaikum,

segan nya nak post entry lagi. hehehe. haritu dah taip kat bloggeroid app, panjang lebar, pastu line slow lah pulak, jadi draft je kat dalam fon tu. tak ingat nak publish balik.

Lately ni sangat la sibuk. sejak menguruskan bisnes online (cewahh) memang bz memanjang...mana nak edit gambar lagi, nak post kat ig la fb la..huhu.kalau line laju takpe la jugak.

eh tapi ade jugak perkembangan line kat rumah aku (kuarters) kat lubok antu ni. dulu tak dapat online lansung ok! sekarang dapat la jugak 2 bar dan edge. aku guna digi sekarang. memang dalam kepala otak aku asyik terbayang si gemuk kuning ' i will follow uu'...hahaha..

syukurrr alhamdulillah. dapat jugak aku online! tu pun quota 1.5 gb untuk sebulan tak sampai sebulan aku guna. dah habes.

erkk kalau dah selalu online tu nape payah sangat nak update blog eh? patutkah aku delete je blog ni? senang cerita kan....kalau letak gambar pun gambar ulang tayang yang dah upoad kat ig. apa guna?

tapiiii aku memag minat blogging dari dulu2 lagi. walaupun takde orang baca..hiks

blog ni memang dah macam hidup segan mati tak mahu. tapi takpelah, aku taknak lah delete, biarlah blog ni jadi tempat aku bermonolog tentang kisah kehidupan aku..biarlah~


My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...