Sunday, December 29, 2013

emo tapi happy hari ini

ntahla. aku emooo sangat sebab tak dapat attend wedding nadia..nadia ni bff ku kat sekolah dulu, along with nazliza..kitorang punya group name N2M.. haha lame kan? (sorryyy naz)..

tapi aku happy sangat sebab nadia dah kawin..sempat aku kacau dia kat whatsapp malam tadi tanya pasal malam pertama dia...(hahaha..ofcos aku main2, sengal lah korang :P ) hari ni dia sanding, semalam dia akad nikah..memang mata aku dah berair dah. rindu sangat. boooo~

masa nikah hari sabtu

ni bersanding tengah hari tadi
cantiknyaa nadia...aku tak saboo nak tunggu dia dapat baby..hehe..dapat join the club. so next time aku plak guna ayat "so mak2" macam yang dia cakap kat aku..heheh..

naz kawin next year...weee \(^_^)/ pastu naz pulak dapat baby..

pastu muna pulak dapat adik...ehhhhh? haha

im waiting for more pictures...nanti aku upload lagi...for memories' sake..

2 comments:

  1. Seronok punya BFF...happy yer...rasa mcm umi Qi leh dpt rasa kegembiraan sambut majlis kahwin kawan baik... :D

    ReplyDelete
  2. aku baru stalkkk hahahhaa ingat pulak ko ayat "so mak2" aku tu demmm mesti aku kena nanti XD

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...