Wednesday, December 25, 2013

Colour block



Hai..hari ni krismas, tak ada program la hari ni..still hujan on off. So nak keluar pun macam malas..best lagi duduk umah. Btw dlm gambar ni kitorang pegi hari ahad yang lepas. Jalan2 dekat2 je.

Tak suka ok keluar time cuti hujung minggu atau public holiday. Payah cari parking. Crowded. Orang berpusu2 je.
Oh nak cakap gak, muna punya outfit macam colour blocking je..haha. Gaun tu abng kamal dia bagi, sweater tu aku jait, selipar baby gap.

Aku tengah pilih2 baju muna, muna boleh merengek. So smbr je sweater takut sejuk n sambar selipar..huhu..kuning pulak tu. Haha.

Sakit mata aku tengok. Huhu. Ape2 jelah. Selamat bercuti korang!

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...