Sunday, April 14, 2013

when she calls me mama

hello...hari ni muna genap 7 bulan ;) dah besar anak mama ni...tapi tak besar mana pun, sebab she refused to eat! most of the time la..kadang-kadang je dia makan betul-betul..

almost 7 months, cuteness! 

video kat bawah ni dah lama ambik, kira masa muna 6 bulan 2 minggu camtu...comel nyaaa dia panggil 'mama..mak..mama'...maybe dia confuse jugak kot sebab kadang2 aku bahasakan diri aku mama, kadang2 mak...hehe

sori la dalam video ni kelam kabut sikit sebab sebelah tangan pengang muna, sebelah lagi sibuk cari button record video..pastu muna nak rampas tepon mama pulak (T_T)

video

. : bundle of joy : .

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...