Wednesday, April 3, 2013

muna and her stroller

muna baru dapat stroller at 6 months old! haha..mama memang tunggu je, berfikir sepuluh kali perlu ke tak, perlu ke tak...last2 mama rasa kena jugak beli..sebab muna dah senang di bawa berjalan, the whole day pun takpe..

eh, tipu ar, tu mama muna tu...kalau muna half day je ar kan..ape pun, memang best la sebab one thing, mama lama dah tak berjalan2 tanpa memikirkan muna di rumah, another thing, muna tak buat hal...thanks sayang..cuma the only time dia mengamuk tu bila aku ambik biskut m.ilna r.usk tu dari tangan dia sebab habis dah cair sampai terkena baju.. kena pujuk ar, baru ok..hehe

mama yang excited


jangan tanya aku mana biji mata sebelah lagi patung mr bean tu



aku beli stroller yang paling murah yang aku boleh cari on the spot..jumpa kat an.akku, kalau ikutkan hati ni, nak le yang hebat2 sikit, tapi ukur baju kat badan sendiri la kan, kata orang..

for that price, aku puas hati ;')

1 comment:

  1. wahh bestnye lili dah ada stroller..
    kaler pink agi tu..hehe
    brand anakku ek? mesti mahal kan?

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...