Friday, April 12, 2013

[SEW] maternity dress





Lama dah tak buat entri menjahit..dress ni aku buat minggu lepas..masa mula2 tu tengok contoh macam susah je (warna biru)..dengan jenis kain yang macam tu..pastu nak concealed zipper kat depan..selalu kat belakang..

So aku try my best je la..hasilnya kira not bad lah kan? Hehe

Teringat pulak aku pregnant dulu takdenya nak buat baju..mix and match je ape yang muat..pastu pakai maxi dress..so comfy~sebab aku fikir tak lama pun pakai kan..

Till then, aku harap customer yang aku tak pernah jumpa ni (sebab she's a friend of my neighbour) puas hati la ye ;)

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...