Tuesday, April 2, 2013

Muna mula merangkak?

tak main lah merangkak mama, muna nak terbanggg~

isk isk berat nyer punggung ;p

Hari ni muna berusia 6 bulan 2 minggu 1hari (masa aku mendraftkan entri ni la..dan masa video dirakam) ..masa tengah usik2 dia tadi aku perasan macam dia dah mula nak merangkak..

Tak tau lah kan, tapi dia dah pandai pusing2 dan capai benda yang diletakkan depan dia.. Selalunya dia gerak taklah jauh sangat..dan tak dapat capai pun..tapi hari ni she went up another level..

Macam comel je kalau dah betul2 merangkak (^_~)


eh eehh, terangkat sudah

mesti terkeluar landasan je

padahal luas tuu ruang mama bagi untuk belajar merangkak..hehe


ha...camtu lah...


hurmm, tak puas la tengok gambar..jom tengok video..sila abaikan background sound tu ye:


video


video


video


nah...sekali upload 3 video...over taw..muna belum merangkak betul pun...tapi laju jugak dia mengesot kalau letak barang depan dia...dia nak capai benda tu ;')


sekarang, mama yang tak senang duduk, risaukan pergerakan muna
tengok tu, muka nakal tu. 

1 comment:

  1. pic last tu nmpak sgt cam muka AD..hehe

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...