Friday, April 5, 2013

Perjalanan jauh beribu batu





Perjalanan yang biasanya ambik masa 10 minit akhirnya jadi 45 minit! haha beribu batu ke?

Haha..alkisahnya semalam, masa papamuna nak hantar aku pegi kerja, tetiba tercetusnya idea nak pakai 'jalan darat' yang ada feri kalau nak pegi tempat keje aku..

Aku pun pikir, why not kan..sekali sekala..tengah2 perjalanan baru terdetik, kot2 air tengah surut ke, tak pasal2 kena return back pulak..tapi takpe, pikir positif je ar..

Thankfully, ada feri beroperasi..aku banyak kali je naik feri ni tapi kali ni je reason nya adalah untuk suka2..wahaha

papamuna ni suka spontan2 tau...hehe..kadang2 sesuatu yg tak dirancang tu, menarik juga ye..hewhew (>_~)

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...