Friday, January 20, 2012

Korean Drama: Lie To Me

Sekarang ni tengah layan drama korea, kali terakhir layan rasa2nya dalam tahun 2005-2008 kot sebab time tu tengah study lagi. so biasa lah bila kawan2 tengah tengok kita pun nyibuk, eh mintak2...pastu selagi tak abis semua episod selagi tu la tak gerak2 dari kerusi..sungguh tak molek perangai ye.. hehe..tapi aku bukanlah peminat tegar drama korea ni..adalah 2-3 judul....kot.

so zaman tu pun dah berlalu, tak ingat sgt pun drama mana dan jalan cerita dia. sebab panjang sangat! tapi sekarang ni, tengah duk tak buat pape, so why not kan? bak sini cerita korea satu. haha. banyak gile okay dapat dari sorang student ni. sporting la. baru kenal pun dah nak bagi..best3.

nama hero n heroin pun tak tau sangat dan tengah go with the flow. nampaknya memang tak nyesal tengok *ko memang loser pun kan takde life*

sumber: google
Tajuk drama ni "Lie to Me". ada 3 episod jeee lagi nak habiskan.. dan ada 14 lagi drama lain  (^.^)

such a couch potato ;p

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...