Sunday, January 29, 2012

feeling a miracle

pic by: Papaluna


Miracle...keajaiban..tak selalu terjadi pada kita kan? tapi kali ni macam dapat rasa..literally, yang miracle itu ada- dalam perut ni!

tadi pegi google dan hampir semua gejala-gejala tu aku tengah lalui...dan yang paling obvious tak lalu makan,rasa pening2 dan semua jenis bau dapat dihidu..huhu.. pendek kata,

I THINK I'M PREGNANT.

YaAllah, kalaulah ini satu  kenyataan aku bersyukur sangat2..actually aku belum buat urine test, aku rasa masih awal. tunggulah sikit lagi.

walaupun aku plan nak tunggu 3 tahun sejak oktober 2009..apa pun aku sangat hepi ;) gila tak hepi?! tapi aku akan lebih berhati2 dan tenang je supaya semuanya selamat.

last pregnancy aku dah lalui saat yang paling getir dalam hidup (boleh kata lah)
aku rasa kali ini ia berbeza. nantilah kalau ada masa aku post entri pasal pregnancy kembar tu.

Al-Fatihah kepada Luna Tsara n Luna Tuma'ninah

dan kepada Papaluna, terima kasih tak terhingga kerana menyediakan semua yang aku nak supaya dapat lalui saat ini dengan selesa termasuk semua makanan yang aku mintak, di'ada'kan. over kan, blum pape dah nak makan macam2..

so, bila nak buat urine test?. next week lah. the day aku sepatutnya datang bulan. okay.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...