Thursday, May 11, 2017

tutorial jahitan : kebaya kelepet baby doll

tutorial ni dari facebook cikgu jahitan Jeffrey Ibrahim 😊 so all credit goes to him k. aku sekadar share benda baik..hehe.. nanti ada masa aku link ke fb dia ye.

bulan puasa dah nak dekat ni, korang dah beli/ jahit baju raya ke? jom tgk macam mana nak buat baju kebaya kelepet baby doll yang cantik sangat ni:














cantik kan? cuba la buat, sorry kalau perkongsian ni tak detail. tapi kalau memang korang seorang tukang jahit, insyaAllah boleh faham macam mana dia buat.

aku kongsi untuk rujukan aku jugak sebenarnya, ingat nak buat. tengok la kalau ada masa nak jahit untuk diri sendiri 😂

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...