Wednesday, April 18, 2012

crybaby

pic googled


Air mata seposen...itulah gelaran untuk aku masa kecil dulu..haha..teringat pulak nostalgia. tapi tu as a small girl..big girls dont cry eh? huhu tu kata fergie je..

Pagi tadi aku cakap-cakap dengan baby..or should I call it fetus..xnaklah xbest..so back to my baby..dah nak masuk 18 minggu..tiba-tiba leh nangis pulak..sambil mengusap perut yang dah timbul sikit while I was lying down on my bed. Emotional, memang. bukan apa, aku terharu untuk mengandungkan dia..to be given this chance..to go through it again..though it’s still so early..walaupun belum kenal..tapi aku dapat rasa yang aku sayang sangat kat baby ni..tapi, the more i love the baby, the more frightened i get..

Kenapa? paranoid lebih kan? Kalau ibu mengandung yang lain, semangat, excited..it’s not that aku tak rasa macam tu, tapi aku banyak sangat berfikir mungkin.

after both tumaninah and tsara went away, i've learned to accept that life is really short. so i tend to appreciate more, and hope less and I’ve changed a lot too- if I may say so.

one thing that never change though is that i am still a cry baby. Just writing this makes me cry. It seems like every time after I cry, I’ll feel a little better, my breaths will become deeper, and my eyes will become clearer.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...