Wednesday, March 27, 2013

A little gift for motivation?


Mama dpt gift dari nestle ;) it's a small timer..aku rasa kegunaannya untuk masak..ye la, kadang2 kita perlu perap makanan, bakar, sejukkan dlm peti ais, rehatkan doh ke..semua ada tempoh masanya..

Tapi kalau kita masak simple2 je mane ada nak tunggu2 kan..that's why aku kata benda ni macam bagi motivasi je untuk masak makanan yang meriah sikit. Haha..

Kat website dear nestle ni ada macam2 resepi tunggu korang je nak cuba ke tak..ok fine, aku pun sama..hehe

Motivasi..sebab kalau tak pakai benda ni, macam rugi pulak. Erk?

1 comment:

  1. best nye dpt free gift..
    siyesly best sgt dpt masak utk anak..
    tp siang hari trpaksa serahkan kat nenek dia utk masakkn bubur nasi..
    malam je aku take part msk puree utk my princess..huhu

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...