Sunday, March 31, 2013

Side income ;')






Bila ada majlis kat kampung, aku rasa akulah orang paling bz. Hehe..(statement taknak kalah tu..)

But seriusly, aku rasa nak fengsan~ sebab waktu nilah orang nak ambik baju, tak kurang jugak orang nak alter baju..pendekkan, kecikkan, tambah ini, buang itu (kat baju la kan, takkan kat muka korang kot ;p)

Baju2 ala kaftan tu semua alter,baju melayu baby tu, kawan aku suruh gunting..dia jahit..side income gak tu..dan, aku baru je selesai jahit sepasang kurung moden kepunyaan kakak ipar..fuhh !(-_=)

Ni lah side income aku..dan aku suka sangat sebab at least aku boleh bagi perkhidmatan kat orang yg memerlukan..

Tapi satu je ar, esok majlis pertunangan orang, aku nak pakai baju apeee? Huu..tak sempat buat baju sendiri (T_T)

1 comment:

  1. oklah tu beb..ada gak ko side income..leh kmpul2 beli rewards utk diri sendiri..hehe

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...