Thursday, June 6, 2013

blackout bbq

malam minggu yang lepas, kitorang decided untuk buat a little gathering..santai-santai sambil bakar2...ehhehe bbq la..




actually, tak plan pun..kakak ipar sebenarnya nak ajak keluar makan...the whole family...tapi tau2 je la, ade yang nak pegi ada yang taknak, macam2 je alasan...so kitorang pun pikir better buat kat rumah je..selalu gak buat bbq macam ni bila ada kesempatan dan ahli keluarga tengah ramai..oleh kerana last minute, tak sempat nak beli barang sangat...kalau aku takmo makan nasik n mee..aku mau french fries...baru layan weh..



semua ok je, until one time aku tengah bergilir dengan papamuna untuk makan sebab sorang mesti duduk kat bilik teman muna tido..sekali aku tengah makan tu boleh pulak BLACKOUT........memang spoil la...nasib baik ada enjin generator kat umah...tapi berasap gak la..huhu 

bz la kejap kitorang settlekan muna dulu...pastu bila dah stabil sket , generator pun dah pasang, lampu pun dah terang..apa lagi...sambung makan ar...haha

nasib baik tak lama letrik ilang..ok la, itu cerita malam minggu yang lepas..sekarang ni lapo pulak wat entri ni..haha

sekian.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...