Tuesday, February 4, 2014

hilangkan stress kejap

pada korang apa yang boleh buat korang hilang stress? 
depend jugak kot kat penyebabnya kan
takdelah...aku tak stress mana pun
just kurang tido
something happened to muna, later aku story

for now aku just nak cerita..
sabtu lepas kitorang gather2 kat umah kakak ipar untuk ini:









malam sebelum tu dah bawak dia gi klinik
dia nak demam tapi tak jadi
aku bawak je dia ambik angin sikit, beriadah
rumah sekangkang kera je pun. hehe

suka la tengok budak-budak happy bermain
terfikir sejenak, i used to be like them, tak payah pening2 kepala
just main, main buat kerja sekolah dan sambung main..
kids are so worry-free

pastu layan perut pulak...makan2..
kakak ipar aku ni memang suka sangat ajak berBBQ
orang lain sibuk kipas2 satay, aku sibuk makan..
amboi memang dasar kan...

so hilanglah stress kejap.
.
.
.
.
.
.
.
.

pastu stress  balik tengok keja menjahit, bertimbun (T_T)

1 comment:

  1. best nye is..i love bbq so much! huwaaaa...nak jugakkk

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...