Thursday, May 8, 2014

Meeting Rizsya

Salam..

Hi korang..lama tak buat entry btol2. Hehee. Aku nak perkenalkan kawan baru muna, rizsya..nama penuh dia Riz Syaqira Az-Zahra..




Cantik kan orangnya, secantik namanya. Geram tau tengok dia..hehe..budak dua orang ni dulu last bertemu masa aku dan maknya sama mengandung..dalam first trimester lagi masa tu..

Macam tetiba je dah besa kan..huhu cepatnya masa berlalu. Sekarang mak dia nak hantar kain kat aku untuk buat baju rizsya ni..

Kitorang berjumpa kat mall sebab nak ambik measurement budak tecik ni..nanti dah siap sure aku wat entry lagi..so stay tuned yea..

Hari yang sama aku sambung jalan2..







Till next entry..baiii

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...