Saturday, May 24, 2014

Muna's glitter peplum

Salam...

Menjelang raya ni aku notice banyak collection yang guna elemen glitter..sana sini glitter...aku sukaaa..

Ekceli aku dah buat peplum untuk muna masa bulan april tempoh hari untuk dia pakai pegi pengilan..anak kazen papamuna kawen..

Ni m.dalili kilau part 2





Tengok kat fb pun dah ada jual kain glitter..cantik2 gilee ok..tapi nasib baik iman aku masih kuat lagi. Hoho..tapi aku ada beli glitter jenis lain..macam shawl glitter tu. Untuk ape aku belum figure out lagi.





Ok..korang nampak kan baju siti tu. Haa sbenarnya tu pattern tahun lepas..kalau tak silap aku la. Aku sebenarnya dapat inspirasi dari si cantik ni:



Cantik kannnn. From the same designer gak. Hurmmmm tahun ni pun cantik2 je collection yang fazura modelkan..from innai red huhuh..

Fesyen ape pulak yang mamamuna nak pakai untuk raya ni?? Fenin2.

Ada cadangan tak? Hihi

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...