Friday, May 23, 2014

Tiup lilin

Salam..

Muna tak berapa sihat lately, sbb batuk dan selsema..get well soon sayang. Huhu

Siang tadi papamuna belikan kek yang ada patung bebudak tu..dan aku paksa dia beli lilin sekali..sebatang pun jadila. Hehe..aku buat ni sebab muna selalu cakap dia nak sambut birthday macam kak tiz haritu
.alamak tak sempat hadpate..huhu

So kitorang layankan je la..padahal muna ni bukan minat pun makan kek. Tapi yang penting reaksi dia tu bila tengok kek cute dan ada lilin..

Dia tak ingat la kot masa dia masuk umur setahun dia da tiup lilin birthday cake sendiri..lol.




Alang2 cakap pasal birthday ni..aku share la sikit gamba besday party kak tiz and adik aniq..






Real birthday muna coming soon in september :)

1 comment:

  1. muna suka sgt wat reaksi muka ingin tau cam pic plg bawah tu..
    sebijik cam yaya..cam curious sgt muka tu..hahahha

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...