Friday, December 12, 2014

Musim demam

Assalamualaikum..

Cuba la update sekejap dalam kesibukan..hehe macam aku sorg je yg sibuk :p

Muna pun baru je tido..sebelum ni dia demam..panas jugak, so mmg kena bawak gi klinik..nasib baik panas dia turun. Sekarang memang musim demam kot. Kat mana2 je dengar ada orang demam, tak kira besar ke kecik.huhu. Nasib baik aku belum demam. Tak mintak punn. Hehe. Alhamdulillah untuk kesihatan yang baik setakat ini.




Balik dari klinik, blanje budak demam makan kat kedai feveret dia, singapore chicken rice (scr).. Ceria je muka, tapi sebenarnya lemah, sebab kurang menyusu dan makan..




Tablet baru la katakan..asyik2 nak tengok boboiboy..layankan je la..budak demam..




Alolo..cian muna. Next time demam, nak cuba jerlum kan kepala muna dengan air asam jawa. Walaupun aku blur apa maksud jerlum. Haha. Tengok komen kawan kat fb..dan ada kawan sorang lagi suggest minum air zam2..

Insyaallah nanti boleh cuba. Sekian coretan orang yang tengah sibuk :D

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...