Sunday, December 14, 2014

Nasi pecel lele

Assalamualaikum..




Puas hati dapat makan nasi pecel lele harini..hehe

Kebetulan kitorang keluar tapi tak breakfast lagi..dah nak tengah hari dah pon. So carik nasik lar..hehe

Papamuna suggest makan kat pak somet ayam penyet kopitiam ni..sebab dari luar tengok macam best jer..

Tuah aku la dapat jumpa pecel lele kat kota samarahan ni. Boleh kata rare gak. Orang sini rata2 macam tak minat sangat dengan ikan keli.

Sedap woh..muna pon asyik mintak je. Saiz ikan pon sangat la besar. Memang puas hati. Harga pon ok sangat, below rm10.

Cakap pasal muna, hari ni dia genap 2 tahun 3 bulan.








No gadget for kids? Ala bia je la. Dia tengah susun puzzle. Pepandai laa kita nak hadkan. Eceh.

Burpp. Alhamdulillah :p

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...