Friday, January 8, 2016

jangan terlalu berkira

Assalamualaikum..

semalam aku pegi sri aman sebab nak pegi asb..nak keluarkan duit je pun. perjalanan ambik masa lebih dua jam.

pastu datang2 dapat ni:



gilee..lama tu nak kene tunggu. nasiblaa aku tau boleh keluarkan kat pos opis. so bergegas la pegi ke pejabat pos n dapat ni:



satu nombor je! lepas tekan nombor terus kena panggil. hehe.

tu je nak cerita sebenarnya..nak ambik mood blogging balik...i know i've been a lazy blogger. hehe

it's important to have plan B. tapi segalanya thanks to Allah swt, urusan aku dipermudahkan...

ni nak pesan sikit,



pesanan untuk diri sendiri juga...mari sama2 memudahkan urusan sesama kita..especially kita yang government servant ni..

okbye

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...