Saturday, March 17, 2012

mengidam kentang putar


Malam semalam tetiba rasa nak sangat makan kentang putar..a.k.a mashed potato..aku penah buat ikut resepi kat internet tapi dah malam malas lah nak ke dapur. lagipun sikit je cukup la macam tak berbaloi pulak masa dan tenaga nak masak.so aku suruh papaluna beli kat kedai aiskrim dekat2 sini je.. kalau saiz besar tu baru 2 ringgit lebih..tapi tak lah sebesar kfc punya...last2 dia gi beli kfc punya dengan cheesy wedges lagi..2 pulak tu..haha aku memang feveret sangat la dengan kentang ni..ape-ape jenis pun..eh eh maknanya baby pun suka kentang la ye..yey kita geng~ (^.^)

dah lah tengah malam, pas makan tido..cakap pasal tido, sekarang ni susah sangat nak resist tido. asal ada bantal memang tido la jawabnya. Mungkin my body is telling me to get as much rest as possible..eh bukan aku memang kaki tido ke? haha imagine sekarang lebih kuat lagi tido..mungkin aku tak risau sebab lately ramai yang cakap aku lose weight..eh betul ke? haha tapi tu bukan tandanya aku sihat..adakah sebab aku pregnant aku lose weight? macam dulu sampai anemic...

berbalik pada kentang putar..ye, aku sorang yang habiskan semua kentang2 tu. ni barulah namanya mengidam. haha

kentang putar is soo heavenly. pic googled.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...