Wednesday, February 13, 2013

Bad momma vol.2



Ouch..sian muna! Muna mama ni suka garu2 muka dia..sampai tahap boleh luka2 ni..tu la, time mama nak potong kuku je mesti muna taknak bagi kerjasama (walaupun dalam tidur)..hehe..tengoklah apa dah jadi..maybe mama terpotong segitiga kot. Sory ye sayang!

Just a short update pada malam yang indah ni..hujan rintis2 dan mama pun dah bergolek atas tilam nak beradu ni..walhal jam baru menunjukkan pukul 9pm.

Nyenyaknya muna tido..gambar tido tu gambar baru je ambik masa tengah buat entri ni.opss..boleh nampak ar peta dunia muna..hehe

1 comment:

  1. ooo tedah..
    cara dia tdo pun sebijik cam yaya..
    kne tdo mengiring pastu peluk bantal..hehe

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...