Monday, July 22, 2013

persiapan raya ;)

hi korang..ok tak puasa hari ni? aku tengah selsema + sakit tekak ni..memang tak best bila kena, lagi2 masa tengah puasa..hukhuk

macam mana persiapan raya korang? aku ada gak skodeng blog2...bukan main lagi yek...haha...ok ar tu...raya pun tak lama je lagi niii..ketaq lutut i ni

so far ni je aku sempat beli:



raya punya pasal...semua kalau boleh nak ditukar baru...heheh..

baju? kuih? persiapan lain-lain is zero. ha? tak caye? huhu memang zero la..yang aku tau sekarang ni asyik nak siapkan baju orang je...sampai satu masa tu, kat tempat keje..anak bos aku kacau aku tengah gunting kain, so aku cakap "jangan kacau kakak..kakak dah lambat niiiii" ahem, 'kakak' eh..yer lah takkan nak panggil aunty? walaupun bos aku baru 33 tahun..kehkeh.

pastu, aku terfikir sejenak, selalu gak aku cakap macam tu ek? sikit2 dah lambat..haha..tu ar sapa suruh tido time keje (oops bocor rahsia) (^_^)

p/s: ok tak kerusi tu? hehe my mil punya la...sama je kan, tinggal serumah...dapat le aku bergambar kat sofa baru dia ni..btw, baju aku satu dah siap, papamuna satu gak tapi warna lain..muna belum nampak bayang pun baju dia..haha..so that's all persiapan aku untuk tahun ni yang konon2 nak ready awal tu..

p/s/s: sorry kalau tertipu..;p

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...