Wednesday, January 29, 2014

1st Giveaway Ctmah Rahim

assalamualaikum...haiiiii 

pantang tengok ada giveaway, mesti aku nak join kan?huhu...GA kali ni dianjurkan oleh gojes mommy (yang nak dapat adik baby!) Ctmah Rahim.

senang je nak sertai GA ni kalau ada gambar aksi comel-mintak-cubit-kat-pipi macam ni:

agak2 korang apa yang adik alisha tengah buat ni eh?  haha...geramnya tengok muka dia (>.<)

kalau bertuah dapat la salah satu daripada hadiah kat bawah ni...semua ada kat ctmahcorner..macam comel je...macam nak jeee (memang nak ponn) ;P



GA ni bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada 17 Feb 2014 (genap Alisha 1y 6m)


okeh! jom tengok muna, the curious one. 
masa ni 11 bulan, belum pandai jalan..

dalam perjalanan nak pergi beraya rumah kawan mama. alolo behave nya anak mak.
eh kejap. 


ini yang sebenarnya berlaku, habis kaki mama (skirt purple) pun kene pijak  :

tengok dari kiri ke kanan: tak.reti.duduk.diam

macam-macam ye aksi anak dalam kereta...
sebab ni aku prefer duduk kat belakang
kalau kat depan...semua benda dia nak capai
papa nak drive dia pon sibuk nak drive..haha.

good luck korangs~

3 comments:

  1. kehkeh...dah jadi mak ni tempat duduk pun upgrade ke seat blakang kan..

    gud luck sis.. :)

    ReplyDelete
  2. bile naik kereta, mak n anak jadi mam besar.laki jadi driver.hihi1
    anyway thanks dear. All the best yek

    ReplyDelete
  3. memang macam-macam gelagat anak-anak bila dalam kereta. Hehehe.

    Good luck.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...