Saturday, October 4, 2014

[TEASER] muna's birthday dress

Assalamualaikum..

Birthday muna dah lepas pun..hehe. Takde buat party ke ape..tapi dah aku suka wat dress dia, haruslah ada dress untuk birthday kan..hihi

Tu kite cerita nanti. Now nak tunjuk gambar masa fitting dress tu aritu..aritu birthday, aritu jugak mak jahit. Tapi dah lama pikir design dalam kepala. Haha.

Masa ni muna baru bangun dari nap tengah hari..tu yang sampai menguap tu..hihi. Tapi dia layankan aje maknya ni..muah2 syg dier..






















Ok..sekian saje untuk hari ini..nanti aku rajin aku wat entry untuk sesi tiup lilin..haha byee

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...