Tuesday, June 5, 2012

lauk-pauk kampung

semalam kakak ipar aku ada buat makan-makan..takde sempena apa-apa pun, tapi kalau kat bandar ni dah kira macam housewarming party dah ni sebab rumah dia baru siap, dan dia baru je berpindah..just lauk-lauk kampung yang enak-enak untuk dinikmati bersama-sama..haha annoying tak kata berganda yang diguna berulang-ulang kali?

so mari kita tengok apa yang sedap sangat tu...?

Sayur keladi 

ini nasi ye kawan-kawan

sayur keladi up close n personal

masak lemak ikan masin

sambal asam a.k.a kerabu mangga muda kot

sup ayam

sedia untuk dihidang~

tak terliur dah ke? ;p

"housewarming party"
everything was very impromptu..that's what i like the most. and of course lauk-pauk kampung ni memang sedap-sedap..(ulam daun ape ntah + sambal nyiur, petis + timun lupa nak snap gambar) especially sayur keladi..boleh bergaduh kot berebut isi keladi..haha 

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...