Friday, September 7, 2012

37+ weeks



syukur alhamdulillah..my pregnancy dah sampai stage full term. Dah tak risau lagi pasal prematurity. oh beginikah rasanya..still boleh handle ni..lagi 2+ minggu baru sampai due. sangat nerves! Kalau boleh, biarlah dia ikut due..cos im not ready..yet! Haha. 

Barang-barang baby mostly dah beli..ada jugak yang tak beli sebab pakai barang kazen2 baby ni..jangan membazir..tadi ada checkup kat klinik kesihatan, sekarang ni kan lebih kerap, setiap 1 minggu kena pegi. Balik dari checkup, shopping barang baby lagi. takut takde masa pulak nanti..barang yang belum dibeli macam diapers, botol susu, baby wipes..towel mandi..dan sebagainya..dah settle ;)

i am going to miss this baby bump! nanti baby dah keluar tak dapat lagi rasa gerak-gerak dalam perut..huhu. 
see you soon my little one~ 

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...