Saturday, May 25, 2013

trip to ranchan recreational park

assalamualaikum (^___^)

nak story sikit walaupun a little overdue, haha..baru dapat pegang lappie ni...tak best ar update pakai fon je kan..

masa cuti umum sempena hari pekerja hari tu, kitorang plan nak gi taman rekreasi ranchan, kat serian..agak jauh gak la, tapi situ je tempat familiar sebab nak bawak budak tecik ni sekali..yes! muna ikutt...weee

aku penah gak pegi berdua je dengan papamuna, best mandi2 sebab aku suka duduk bawah mini waterfall tu sambil air yang deras mengurut2 bahuku..hehe tapi kali ni aku decided untuk takmo mandi..nak pegang muna je..

tapiiii mengalahkan mama, muna mandi gak~ tak padan dengan umur baru 7 bulan setengah masa tu..

best sebab muna sporting ;p

with papa.. (",)


(,") with mama...

muna mandi gak! tapi dalam baldi je la, maknek dah kasi green light kan, so why not? hehe

best gak makan2 ala picnic camni...bukan selalu tauu

everything went smooth, alhamdulillah...bukan ape, bawak baby ni ada kerisauan sikit..just as soon as diorang puas mandi (nyesal lak tak mandi)..hujan pun turun dengan lebatnya...tak dapek nak singgah shopping kat pasar serian..huhu

maybe next time! 

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...