Wednesday, December 19, 2012

husband n wife ;)

hubby: abang nak buat nasi goreng lah, sayang nak?
wifey:: nak! buat yang old school punya tau..taknak yang campur benda pelik2..
hubby: ok..sayang makan tempoyak tak? (sengaja tanya, walhal dah tau wifey nya tak makan apa-apa yang ada kaitan dengan durian)
wifey: takkk...abang ni saje je kan, jangan letak tau..
hubby: ok..
(nasi goreng dah siap, dihidang dengan kopi susu ais kegemaran wifey)
wifey: abang jaga anak kita ni kejap, sayang nak makan
hubby: ok...sedap tak?
wifey: hm...abang letak tempoyak eh?
hubby: takdelah..mana ade
wifey: saspek btul ni, mana tempoyak semalam eh (dalam hati) habis tu nape rasa macam tempoyak eh?
hubby: hehe...sudu tu, bekas abng makan tempoyak tadi..pinggan tu pun sama..
wifey: grrr


edited: sumpah tak perasan tajuk entri sama dengan m.aria el.ena punya..keh keh...i luv her blog ;)

1 comment:

  1. khianat btul laki ko tu isss..sje je usik wife dia..haha..

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...