Friday, December 28, 2012

jawatan kosong (segera)

hello...kami ingin mencari pekerja untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai PA kepada tuan punya blog ni..beliau mestilah seorang yang:


  1. rajin, ringan tulang
  2. boleh jaga baby yang berusia 3 bulan ke atas
  3. mahir dalam kerja-kerja rumah
  4. efisen buat kerja, kalau rajin n mahir je tapi slow, tak guna juga ya.
  5. pandai masak
  6. mempunyai kemahiran menjahit ;P
  7. ada bakat buat sales n marketing


masa bekerja ialah dari pukul 8 pagi hingga 5:30 petang, gaji berdasarkan pengalaman. lebih banyak kemahiran, lebih besar gaji ;)

berminat? anda rasa andalah calon yang paling sesuai? sila hubungi admin melalui email. sebarang pertanyaan di ruang komen tidak akan dilayan. semuanya melalui email sahaja. sesi temuduga akan diadakan pada waktu yang terdekat. boleh start kerja bulan januari tahun 2013.

so ape tunggu lagi?

****okay, entri ni mengarut je k. jangan ambik serius! tuan punya blog dah bengong sebab banyak sangat benda nak buat, tak menang tangan dah..

2 comments:

  1. tu r..aku rse ko ni dah hampir tercabut fius dh kott..smpaikan hari pn leh trlupa..hahaha..gurau je iss jgn mare..lps2 ni ajak lah AD tu p bercuti tenangkan fkrn plak..

    ReplyDelete
  2. memang dah tercabut kut...kehkeh...seriusly rasa mcm perlu pekerja je..tapi sape pulak nak bayar gaji dia? huahua

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...