Monday, December 3, 2012

muna's look-alike

dah lama aku pendam rahsia ni...haha...sebenarnya, sejak muna dilahirkan..aku tak ingat sangat lah hari keberapa, tapi masa tu baru-baru jugak lah..aku perasan yang muka anak aku ni macam muka tweety bird! haha boleh?

i mean it in a good way, in a cute way, so dont get offended..haha...baru-baru ni, aku berjaya jugak tangkap gambar dia buat tweety birdie face tu.


.
.
.
.
.
.




lolz..sama kan? hehe..kebetulan muna pun pakai baju kaler kuning..makin terserlah lah..teringat pulak kecomelan tweety bird ni kat dalam tv masa kecik2 dulu...


"i tawt i taw a puddy tat"

"i thought i saw a pussy cat"


papamuna dulu sebelum ada anak, beria je kononnya taknak cakap pelat dengan anak. cakap macam biasa je...tapi sekarang ntah sape lebih pelat dari sape ntah...haha..people change kan? 

i guess he just loves his daughter so much.

awwww
(─‿‿─)

2 comments:

  1. hahha..so cute gler..tp mmg sama r..agak nya time preg dlu ko pun ske wat mulut cmtu kot..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..taktau le mana dia blaja..takde maknenya aku wat mulut camtu masa peknen dulu..haha..

      Delete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...