Saturday, May 5, 2012

ptd's exam..what to expect?

finally, surat panggilan untuk exam dari spa sampai..sebelum ni dah 3 kali miss exam ni. kali pertama, dapat surat, 2 minggu lepas hantar permohonan dan blum grad pun. masa tu dah beli tiket pegi tanah borneo pulak. yang 2 kali lepas tu, surat tak sampai..tak tau lah surat tu terbang pergi mana, tengok-tengok status pendaftaran tidak menghadiri perperiksaan.



what to expect ah? exam kpli pun 2 kali tak lepas..kalau nak ikutkan nak sangat jadi ptd ni. tapi perjalanan dia macam amatlah sukar. mungkin paper lain aku ok lagi, tapi pasal pengetahuan am tu macam tak lepas je? haha.

kalau ada rezeki, tak ke mana...tapi kalau bukan rezeki, contohnya, nasi dalam mulut pun leh terkeluar balik..(from cerita midah kuih bangkit)

so, nak prepare sikit la. good luck to myself!

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...