Saturday, October 6, 2012

baby girl menstruation?

like, biar betik, kan? boleh ke baby datang haid? masa muna berumur 4 hari, aku terjumpa kesan darah kat diaper dia.sikit sangat. tapi cukup untuk buat aku risau.. memang risau sangat masa tu, aku fikir kasar sangat ke aku tukar diaper dia sampai boleh ada darah ni? 

pastu straight away aku google for info, mana tau kot2 ada explanation. dan aku jumpa pun satu website ni, youngparents.com..aku print screen je la ek.


lega rasanya lepas baca ni, after few days 'mini period' tu pun hilang..sampai sekarang. Syukur alhamdulillah~

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...