Tuesday, October 30, 2012

something inappropriate

tetiba je kena tag dengan so called friend ni kat fb gambar some product yang dia jual..tak sesuai btul...bukan apa, kat fb pun takde bertegur sapa (hehe, korang pun camtu gak kan), tanpa mukadimah tanpa apa...out of the blue..

dan kalau kita nak beli, dia expect kita to make the first move..at least story la sikit pasal barang tu...tanya khabar ke..tapi kan kenapa kalau orang tag gambar baju ke kasut ke aku tak kisah? ni dia tag gambar slimming product..

patutlah...

hehe.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...