Saturday, October 13, 2012

Batman pun batman lah mama...

lesson of the day: doctors can be wrong too. masa scan 31 weeks kat klinik swasta, doctor cakap baby boy, siap nampak 'telur' 2 biji lagi..pastu scan 37 weeks kat klinik kerajaan doctor cakap baby girl.

"sure ke doctor? saya dah beli baju untuk baby boy la"

"saya memang nampak baby girl ni, tapi jangan pulak awak beli baju girl dulu. kaki baby tutup dia punya tu, so tak jelas. tapi saya rasa memang girl lah"

yang aku heran sampai hari ni...tang mana yang doctor kat klinik swasta tu kata 'telur' 2 biji tuuu??

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...