Thursday, September 19, 2013

[husband & wife] cover line

di suatu pagi yang hening...si suami tengah masak mee goreng, si isteri pulak tengah mencuci pakaian. maka berlakulah dialog seperti berikut:

hubby: aku bisa...tuk menjadi apa...yang kau minta...tuk menjadi apa yang kau inginkan (menyanyi lagu selimut hati by dewa19)
wifey: woww...romantiknyeerrss (menyampuk dengan niat mengacau si hubby)
hubby: .......(sambil buat signal mata menunjukkan, bapaknyer a.k.a my FIL ada kat sebelah sana)
wifey: .........(alamak malu ler)
hubby: tapi ku tak bisa menjadi dirinya...haa...yaa..yaa (sambung nyanyi)
wifey : bang, muna still tido ke kat depan tu??? (si wifey nak cover line dah malu dengan FIL nyer)
hubby: ish orang nak nyanyi adalah dia kacau..aah la muna tengah tido, kalau dah bangun, takdelah abang kat dapur ni (dengan nada bengang tapi comel)
wifey: hahahaha memang sayang taknak abang nyanyi punnn
hubby: aku...kan menjadi malam2 mu..(sambung menyanyi)
wifey: huhh.


.....................


tu cerita pagi tadi..ni cerita fresh, berlaku tengah hari tadi:


dan aku masih blur..haha


1 comment:

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...