Tuesday, September 17, 2013

Welcome to toddlerhood

Dah bersarang blog aku ni ek..err...hehe bayangkan ada sawang labah2..nama pun laman sesawang, kena la ikut konsep nama..tul tak? Haha x kelakar.
Sebelum aku mengarut panjang lebar ni nak gitau je, my muna is no longer a baby, dia dah setahun 3 hari... 
Tengok arrow merah kat printscreen tu..temper tantrums...takyah tunggu setahun, muna dah pandai nak tunjuk perasaan..kalau ada yang tak kena memang dia akan meniarap pastu hentak2 tangan n kaki..kalau tak pun dia akan hentak2 kaki sambil bersandar atau nak keluarkan diri dari walker..huhu..yes, dia masih guna walker sbb belum pandai jalan..tapi sekejap2 je. Time makan. Tak lama lagi kot dia nak pandai jalan. Dah laju bertatih. Sabar ye..btw, hari ni checkup setahun. Yang cucuk mmr tu..aku risau ni. Tapi tetap nak cucuk. Harap sangat muna tak kena AEFI. Dah buat test telur, tak allergic. Mana boleh allergic. Mama dia suka makan telur..haha. Entry birthday coming soon. Stay tuned :D

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...