Sunday, September 29, 2013

[NEW LOOK] shades of black

from light pink to black, my blog dapat makeover...bukan sekadar layout je tapi tajuk blog pun dah tukar daripada "zombie <3 kentang" jadi "monolog seorang mak"..aku pun taktau mana datang idea tu.. just that aku perasan yang aku ni suka bermonolog. haha.


lama jugak aku bertahan dengan design light pink tu..from december 2012 to september 2013. lama tuh. hehe..

yang ni pulak sampai bila belum tau lagi...

p/s: lama dah mamamuna tak buat makeover kat diri sendiri..teringin!

2 comments:

  1. nice.all black.sama mcm blog i heheh
    do check out my blog whenever you are free
    www.nolyanna.blogspot.com

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...