Friday, November 16, 2012

ma, muna nak ikut!

lama pulak rasanya meninggalkan blog ini, walaupun baru 2 hari...yelah, lately kan aku banyak buat post..hehe..banyak yang nak diceritakan, tapi terbatas oleh masa..takpelah, i'll do it slowly..takde ape pun nak dikejar kan?

11 haribulan november yang lepas, aku pergi ke majlis kahwin...atau orang sarawak kata, pegi 'pengilan'..mula-mula ingatkan nak bawak muna, yelah, dia kan tak pernah keluar rumah lagi kecuali pegi ke klinik...lagipun rumah orang kahwin tu sekangkang kera je...

bila dah pakaikan baju gaun kat muna, rasa macam kesian pulak nak bawak dia, surely cuaca tengah hari kan panas...lagipun leher dia masih belum keras...kang terhayun2 pulak kepala anak aku ni...lol..muna belum masuk 2 bulan pun..lagi 3 hari (pada masa tu la).

sory sayangku muna, untuk kebaikan muna, mama terpaksa tinggalkan muna dengan papa. papa dah pergi pengilan dulu...so kira kitorang bergilir la jaga muna...

simple but nice. red colour fav ibu si pengantin lelaki..i know that for sure
ingatkan pegi nak makan je, ntah macam mana kaki ni melangkah ke dalam rumah, nak tengok pelamin...pastu, alang2 tunggu pengantin sekali lah..haha..risau jugak muna tinggal kat rumah, tapi takpe, papa dia ada..

alololo cian anak mama ni
sampai je kat rumah, terus peluk muna..drama sungguh, padahal kau dah bersuka ria, baru ingat nak balik...hehe..

misi bawak muna keluar rumah dah jadi mission impossible.

mama owe u one sayang.

No comments:

Post a Comment

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...