Thursday, October 10, 2013

1,2 step!

eksaited dia masa ni sebab mama duk terjerit2 teruja..hahah
yeay~ gembiranya hati seorang mak bagai kanak2 ribena pabila melihat anaknya baru pandai berdiri unsupported dan seterusnya berjalan...tapi muna baru pandai melangkah sikit2...last week dia pandai berdiri..umur dalam setahun 2 minggu macam tu.


tengok tu, kalau takde paci camtu lah gayanya bila tengah suka...
\



dalam video kat atas ni masa muna baru belajar berdiri...hari ni dah dapat melangkah sikit2...alhamdulillah...so proud of you, sayang. hopefully by the end of this month, atau sebelum dia masuk setahun 2 bulan, dia dah pandai berjalan sepenuhnya..amin..malam tadi 8 langkah dia jalan, tapi terhoyong hayang lah. kadang2 senget macam ketam. hihi

sekarang ni dok suka dengan jam...kalau tanya mana jam, dia akan tunjuk jam kat tangan...kalau tak pakai jam, dia akan mintak...hehe

bergaya dengan jam dia

sampai tido pun nak pakai jam..haha

4 comments:

  1. goodluck muna, my bb jalan masa umur setahun 4 bulan, susah hati maknya ni, start setahun 5 bulan baru berjalan banyak, skrg pun blum stabil sgt lagi, terhuyung hayang, but still proud of him w'pun lambat gile..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx erin..baby kite ni mmg kategori lambat..stress mmg stress..sikit2 org tanya, anak kau dah pandai apa?.. Huhuuu

      Delete
  2. Fuiyoooo ada jam.. melaram sakan.
    caiyok caiyok muna.. xpe jln slo2. Take ur time.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jam kazen dia bagi..biasa la bru dpt..dah lama sket nanti sure kena campak jauh2..hihi

      Delete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...