Thursday, October 31, 2013

{TEASER] test stitching


kain warna oren ni kain customer untuk masjlis doa selamat baby dia hari ahad ni. tapi dia nak ambik hari jumaat..which is esok! baju dia empat beranak..

kain jenis jersey ni kena guna jarum tebal, aku guna organ saiz 16/100. 

sebenarnya test stitching tak perlu buat bentuk bersegi2 ni. just nak test sama ada jahitan tu bagus ke tidak...boleh berjam2 kita test ni..alhamdulillah, kali ni sekejap je..

aku nerves. serabut aku..seserabut jahitan kat gambar tu..tu la motip aku letak gambar tu..heheh

time ni lah si polan nak suruh panjangkan tangan baju, sipolan satu lagi nak suruh aku gunting jubah untuk dia, sorang lagi suruh buat jubah anak dia..dan ada sorang lagi nak ambik baju kurung siap jahit manik batu2 tu hari sabtu. which is lusa.

btw, baju oren ni sepasang tu ada border lace. huhuhuh..tengok je lah apa jadi nanti. 

4 comments:

  1. salam kenal dari fifi.. buat satu2.. inshaAllah dipermudahkan..

    ReplyDelete
  2. Insyaallah ilya boleh.. Dh ada asas mudah nnt :)

    ReplyDelete
  3. Gud job dear....take a lof of rest too...dont forget...from Umi Qi :)

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...