Saturday, October 19, 2013

muna's pink ride

haruslah pink kannn...hehe..morning korang..akhirnya, muna dapat gak present dari mama dan papa..kira belated birthday present lah ek? walaupun tak seberapa, janji hadoo..ngeh3

sebelum tu, jom kita skodeng kat google images bike2 yang mama berkenan..berkenan saje tauu:



eh? macam pernah ku lihat tapi di mana yeaaa?

kalo yang ini iya pernahlah ku meelihatnya...bahaha

exactly the same kan? aku pernah story kat sini


hoiii nape comel sangat niii?


yang ni macam sooo comfy

eh police bike pink!  ni versi mahal ...huhu

alololo ni aku dah imagine main kat outdoor..best!

weh! yang ni pun aku pernah nengok kot?

haa..sama kan, ni gambar aku crop printscreen kat entry birthday muna  sebelum ni..

ok..cukup lah cuci mata, jom kita tengok muna punya pulak...pakai pedal saje ye! kayuuh jangan tak kayuhh~



pinn ponnn ada hon. bingit telinga aku

muna, muna...pandang kamera~ sini..sini!

ewah...senyum meleret pulak..hihi
macam-macam dia nak buat..


bukan senang nak ambik gambar budak kecik ni...banyak betul pergerakan dia...aku risau dia tumbang..tengok, kaki tak sampai pedal pun..huhu..oklah to be fair, aku bagi satu gambar natural, tanpa aku suruh pose2 k.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
please scroll down
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
scroll lagi...jangan malas..hehe
.
.
.
.
.
.
.
.
3
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

this is how we do it....ahak ahak ;p
p/s: muna pakai brand new cloth diaper kaler merah from Kedai Ummi. ;)

2 comments:

  1. pic 1 dia ats moto pkai cap tu sgt stylo k! comey bangat..

    ReplyDelete
  2. hahahahaha.tu lah anak.suka buat benda yg ibuu takkan pk.hahaha

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...