Friday, October 25, 2013

tuesday outing

dah jumaat dah pon dek non...baru ko nak hapdate kan..takpe, harus update supaya ada kenangan..hehe..

masa sangat terhad..kejap2 dapat mesej, 

"is akak nak pakai baju tu hujung minggu ni" 
ataupun "dapat tak siapkan baju bla bla bla tu untuk isnin depan" 

atau lebih tragis 

"akak nak pakai baju tu malam ni" 
ataupun "esok pagi akak datang ambik".

haa...tak ke gelabah aku jadinya. lagi kesian, bila tak tau nak mulakan yang mana dulu..semua nak cepat, everything is urgent..

belum lagi ada yang tiba2 muncul suruh alter ini itu..macam anak buah papamuna, nak naik flight dah, time tu gak dia suruh aku potong kaki seluar yang dia baru beli..tiga pasang pulak tu..pastu dia nak aku ambik yang hujung tu, letak balik kat tempat yang dah dipotong to keep the original look. omg...dengan nak mandikan muna, nak masak..migrainnnn weh

haha...takpe2, kena selalu utamakan customer. tapi anak dan hasben pun utama jugak. jadi, pandai2 lah curi masa bersama...lepak santai kejap. 

setahun sebulan...ni sebab aku suka buatkan hoodie, senang nak gantung paci dia tu

hoodie lah mende paling senang, since papamuna allergic dengan headband..grr

hari pun hujan masa ni..so agak sejuk

menda ni berhantu weh...habis duit aku...bongok. haha
aku takleh dekat menda ni lagi...geram woh


haa..taktau nape ponytail dia tinggi sangat

apakk, muna nak main nak ya....?!

layankan aje...

berseluar pendek je..malas nak tukar2 baju, terus pegi...haha
basah baju kena ailio dia...huhu



nasi ayam lagi....this time salad crispy chicken rice..ha lebih kurang camtu la nama dia

papamuna makan tom yam..feveret dia nih
muna dah menyusu sebelum tu...so aku just suapkan dia nasi n ayam aku tu...tapi ofcos lah, dia tak senang duduk kat dalam high chair  ni...hanginn mak tau.

kamek madah xmok, xmok lahh diam dalam tok..paham sikk?

sekian.

2 comments:

  1. eh, tak roboh ke panda tu papa dia naik..hahaha

    ReplyDelete
  2. sama species lah ngan yaya ni..xnak duk diam dlm high chair..mama nya rse nk jd monster pun ada..hehehhee

    ReplyDelete

thanks for your comments (",)

My photo

"i'm still the same old me, loving the same sweet you"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...